Anna-Lotta - Värdföräldrar familj

Anna-Lotta

Round xlarge anna lotta   cartoon profilbild

PROGRAM Läsåret 19-20

HEMLAND Finland

MODERSMÅL Finska

FÖDD Oktober 2002

INTRESSEN Ridning, skidåkning, spela gitarr

ÖVRIGT Tycker mycket om djur och läser svenska i skolan.

En hälsning från Anna-Lotta

Jag heter Anna-Lotta. Jag är en 16 år gammal flicka från Finland. Jag är glad och duktig. Jag älskar djur. Till min familj tillhör mamma, pappa och en lillebror. Vi har också 2 hundar. Vi brukar äta middag tillsammans med min familj. Nästan varje vintrar reser vi till Lappland och åka slalom. Vi har också en sommarstuga och där brukar vi grilla mat och gå till bastu. Jag njuter tillbringa tid med min familj eftersom dem är jätte viktiga för mig.

Min hobby är ridning. Jag har ridit nästan 6 år. Jag gillar också gå till gym. Jag spelar gitarr i tre år. På fritiden tycker jag om att hänga med mina kompisar och vi brukar bara hänga med ibland vi går och handla i stan. På min fritid gillar jag också at lyssna på musik och titta på Netflix. Jag tycker också om att gå ut med mina hundar. Mina favorit skolämnen är svenska, kemi, hälsokunskap och biologi. Jag tycker om skolan och jag trivs väldigt bra där.

Efter gymnasiet vill jag läsa vidare för jag vill bli en kirurg eller en akutvårdare. I framtiden vill jag bo och plugga i Sverige, därför valde jag det för mitt utbytesår.  Jag hoppas mitt utbytesår ska vara fantastisk och oförglömlig. Jag hoppas att jag får många nya upplevelser och vänner. Under mitt utbytesår vill jag lära mig att prata svenska bättre och bli mer självständig.

I would not mind if you have some animals. I have done some travelling with my family over the years. I am interested in meeting new people and learning new habits. I think that I’m open minded and I get along with people quite well. I will be very grateful if you have me into your family. I am looking forward to meet you!

Anna-Lotta

Vill du veta mer om Anna-Lotta eller anmäla intresse för att bli hennes värdfamilj?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Hur hörde du om YFU?

Har du tidigare anknytning till YFU?

Övrigt

*Då du skickar in dina kontaktuppgifter till YFU Sverige godkänner du att vi hanterar dem enligt vår datalagringspolicy. Den kan du läsa mer om här.

Loading
You have errors. Please check your entries above!